lady_arachnia: (Default)
lady_arachnia ([personal profile] lady_arachnia) wrote2012-05-09 10:06 pm

We gaan even een stapje terug doen...

Ik ben bij de Viersprong geweest voor een intake en ben er in wezen goed doorheen gekomen. Er is vastgesteld dat ik last heb van:
- Dystyme Stoornis
- PTSS
- ADD
- Borderline Persoonlijkheids Stoornis
- Ontwijkende Persoonlijkheids Stoornis

En ze kunnen mij daar in Halsteren zeker helpen alleen moet ik mn Seroquel gebruik een heel stuk minderen. En ik en medicijnen minderen is niet echt een goede combi...dat heb ik in het verleden al eens ervaren.

Na goed overleg met mn Psych Dr. Pesman hebben we besloten dat ik voor minstens 3 weekjes wordt opgenomen op de Paaz om de medicatie af te bouwen. Dit omdat ik bang ben dat het thuis een fiasco gaat worden. Ben even niets terk genoeg om dat alleen te kunnen doen. Dus ik kan nu iedere dag gebelt worden dat er plek is voor mij op de Paaz, daar waar mijn zoektocht naar hulp 2 jaar terug is begonnen. Dus nu heb ik gedachtes zoals...ik ben nog net zo ver als toen...maar als ik dan wat realistischer ben dan kan ik ook wel zien dat het geen terug bij af is maar even een stapje terug/op de plaats tot we weer met volle kracht er tegenaan kunnen gaan dalijk in de Viersprong!!!